Mirë se vini nëXhama lëvizës

Punojmë të gjitha llojet e ballkonave terasave dhe restauranteve , me sistem lëvizes ballkon hark ,drejt etj...

Mirë se vini nëXhama lëvizës

Punojmë të gjitha llojet e ballkonave terasave dhe restauranteve , me sistem lëvizes ballkon hark ,drejt etj...

Mirë se vini nëXhama lëvizës

Punojmë të gjitha llojet e ballkonave terasave dhe restauranteve , me sistem lëvizes ballkon hark ,drejt etj...

Për NeKush Jemi Ne

Kompania Xhama Lëvizës është kompani relativisht e re, por me punëtorë me eksperience jashtëzakonisht të madhe.

Së bashku me ju si konsumator shpresojmë që shumë shpejt ti arrijmë majat ne tregun Kosovar e pse jo edhe më gjerë.

Na KontaKtoni
who we are

Portfolio

.

+383 49 777 066